Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı (GKK) tarafından alımı yapılan iki itfaiye aracından bir tanesi bugün törenle Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Girne İtfaiyesi’ne teslim edildi.

Diğer araç ise yarın törenle Yeniiskele İtfaiyesi’ne verilecek.

Bugün saat 12:00’de Girne Polis Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törende, araç Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim tarafından İtfaiye Müdürü Aysın Öztrak’a teslim edildi.

Törende, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim bir konuşma yaparken, Girne İtfaiye Şube Müdürü Müfettiş Muavini Mustafa Paça da araç hakkında teknik bilgi sundu.

Arazöz tipi 4x4 dizel motora bulunan araç; 4,5 ton su ve 350 litre de kimyevi köpük taşıma kapasiteyse sahip.

Törende, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Polis Genel Müdür 1’inci Yardımcısı Pervin Gürler, 2’nci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu, İtfaiye Müdürü Aysın Öztrak, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı ile Girne Polis Müdürlüğü ile İtfaiyesi’nde görevli personel hazır bulundu.

ZAİM

Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim yaptığı kısa konuşmada, GKK tarafından alımı yapılan  iki itfaiye aracından bir tanesini Girne İtfaiyesi’ne teslim etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, diğer aracı ise yarın törenle Yeniiskele İtfaiyesi’ne teslim edeceklerini söyledi.

“Yangın olmaması dileğimiz her zaman geçerlidir, ancak olursa bu tam donanımlı aracın güzel hizmet vermesini bekliyoruz” diyen Zaim, İtfaiye Müdürlüğü’ne böyle güzel bir aracı kazandıran Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun’a polis örgütü adına teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim