banner174
banner151

GÜRCAFER BOĞAZ OTEL'E YÖNELİK YIKIMI KINADI

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı (KTİMB) Cafer Gürcafer, Boğaz Otel'e ait yapıların yıkımını kınadı.

07 Eylül 2016 Çarşamba 11:10
GÜRCAFER BOĞAZ OTEL'E YÖNELİK YIKIMI KINADI

Gürcafer yaptığı yazılı açıklamasında  yıkımı, “yerli bir işadamına yönelik kin ve nefret kokan, intikamcı bir yaklaşım” olarak değerlendirdi.

Gürcafer açıklamasında, “Toplum önünde hukuka sahip çıkarmış gibi davranışlar sergileyip  bunun arkasına saklanarak intikamcı yaklaşımlar sergileyen siyasetçileri daha fazla ülke siyasetinde görmek istemediklerini” belirtti.

Gürcafer, bir işletme imara aykırı kaçak inşaat yaparsa ve konu inşaatın hiçbir şekilde imar kuralları içerisine alınması mümkün değilse, mahkeme sürecinin sonunda yıkılmasına karar verilerek en uygun zamanda yıkılması, böyle bir durumda bölgede bulunan birçok benzer kaçak yapıya yönelik eş zamanlı müdahale edilerek, toplum vicdanında doğru değer yargılarının oluşmasına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti.

Yıkımı söz konusu olan bir turistik tesis ise  yıkılması için en uygun  zamanın turizm en yüksek sezonu olmadığını kaydeden Gürcafer, “İskele Belediyesi tarafından Boğaz Otel'e yönelik gerçekleştirilmiş olan yıkımı, mahkeme kararının yerine getirilmesi olarak değil, yerli bir işadamımıza yönelik kin ve nefret kokan, intikamcı bir yaklaşım olarak değerlendirir, şiddetle kınarız" ifadelerini kullandı.

Türk Ajansı Kıbrıs (TAK)

Son Güncelleme: 07.09.2016 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner192

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146