Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Meclis Üyesi adayları 7 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimlere yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
Kamu, kurum ve kuruluşlar, sendika, sivil toplum örgütü ve dernek ziyaretlerini sürdüren adaylar, bölge ziyaretleri çerçevesinde önceki gün de Göçmenköy’ü ziyaret ettiler.
TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto, MYK Üyesi Gülçin Erkmen ile Ekonomi Komitesi Başkanı Özgün Kutalmış’ın da yer aldığı ziyarette, TDP LTB Başkan adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ile Belediye Meclis Üyelerini tanıtıcı broşürler dağıtıldı.
Vatandaşların sorunlarının da dinlendiği ziyarette, TDP Başkan adayı ile Belediye meclis Üyelerinin plan ve projeleri hakkında da kısa bilgiler verildi. Göçmenköy halkının da birçok sorunu bulunduğunun bilincinde olduklarını dile getiren TDP Belediye Meclis Üyesi adayları, Göçmenköy halkının en iyisini hak ettiğini, Göçmenköy ve Lefkoşa için en iyisinin de Dr. Suphi Hüdaoğlu olduğunu dile getirdiler.
Dereboyu’nda kavşak eylemi
Bu arada Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Parti yetkilileri ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Belediye Meclis Üyesi adayları dün akşam üzeri kavşak eylemi gerçekleştirdi. ‘Lefkoşa İçin En İyisi’ yazılı pankartın tutulduğu bayraklı eylem, 17.00-19.00 saatleri arasında Dereboyu’nda Citroen kavşağı olarak bilinen bölgede gerçekleştirildi. Genel Sekreter Cemal Özyiğit ile İlçe Başkanı Memduh Çeto’nun da katıldığı eylemde ayrıca, TDP LTB Başkan Adayı Dr. Suphi Hüdaoğlu ile Belediye Meclis Üyesi adaylarının yer aldığı broşürler de dağıtıldı.

Editör: TE Bilisim