26.03.2019 tarihinde, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahalarında asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

 Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren, kumarhaneler ve alkollü içki satışı yapılan mekânlar kontrol edildi. Denetimler kapsamında ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 8 kişi, alkollü içki satış izni olmaksızın satış yaptığı tespit edilen bir işletme ve kumarhanelerde yapılan denetimlerde ise kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 10 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılmıştır.

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu 900 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespi edilen 286 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken çeşitli suçlardan dolayı 6 araç trafikten men edilmiştir.

Girne’de gerçekleştirilen denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, barlar, kahvehaneler ve diskolarda denetimler gerçekleştirdi. Denetimler kapsamında ülkede izinsiz ikamet ettiği tespit edilen toplam 12 kişi ile alkollü içki satış izni olmadığı halde satış yaptığı tespit edilen iki iş yeri aleyhinde yasal işlem başlatılmıştır.   

  Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu 412 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 118 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken çeşitli suçlardan dolayı 6 araç trafikten men edilmiştir.

Güzelyurt’ta gerçekleştirilen denetimler kapsamında bölgede faaliyet gösteren bet ofisleri, alkollü içki satışı yapılan yerler, gece kulüpleri ve kahvehanelerde denetimler gerçekleştirilmiş ancak yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir.

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler sonucu 241 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 48 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 5 araç trafikten men edilmiş, sürüş ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı ise 3 kişi tutuklanmıştır. 

Editör: TE Bilisim