KANUNSUZ TOPLULUK VE DARP

01.11.2020 tarihinde, saat 14:00 sıralarında, Gazimağusa’da, İ.Ö.(E-33), E.Ö.(E-31), Ö.Ö.(E-27), İ.B.(E-20) ve Ş.B.(E-25), ortak bir amaç için bir araya gelip ellerinde kanunsuz olarak bulundurdukları tahta sopalarla Cafe Pascucci isimli iş yerine girerek halkın huzur ve sükûnunu bozmak suretiyle, orada müşteri olarak bulunan A.B’ın vücudunun muhtelif yerlerine kasten ve kanunsuz olarak ayakları ve ellerindeki sopalarla adı edilene vurup ciddi şekilde darp etmişlerdir. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

AVLANMASI YASAK AV HAYVANI AVLAMAK

01.11.2020 tarihinde, ülke genelinde yapılan rutin avcı kontrolleri sonucu, C.Ş.(E-37)’nin Güngörde ava açık bir bölgede bulunan su birikintisi içerisinde bulunan avlanması yasak av hayvanı olan yaban ördeğini kanunsuz olarak avladığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs hakkında yasal işlem gidilmiştir.

YÜKSEKTEN DÜŞEN ŞAHIS

01.11.2020 tarihinde, saat 08:00 sıralarında, Girne’de Zeytindalı Sokak üzerinde bulunan bir ikametgahta, çinkodan mamul garajın damı üzerine çıkarak zeytin toplayan Abidin TAŞÇI (E-46), garaj çatısının kendi ağırlığını taşıyamaması sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 3 metre yükseklikten beton zemin üzerine düşerek ağır bir şekilde yaralanmıştır. Abidin TAŞÇI kaldırılmış olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim