Polis açıklamasında, yapılan otopside Zinczenko’nun ölüm sebebinin “mide içeriği aspirasonu ve asfiksi” sonucu olduğunun tespit edildiği kaydedildi ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

-Girne’de kavga. 2 yaralı, 3 tutuklu…

Poliste yeni atamalar yapıldı Poliste yeni atamalar yapıldı

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerindeki bir işletmenin park alanında dün gece 01.15 sıralarında, K.D (E-25), A.T (E-63) ve H.A (E-26) alkollü içki tesiri altında oldukları sırada, aralarında çıkan tartışma neticesinde, Kadreddin Koç ve Yavuz Buğra Tüken’i ciddi şekilde darp etti.

Polis açıklamasına göre, olay sırasında aldıkları darbeler sonucu ağır yaralanan Kadreddin Koç, beyin kanaması teşhisiyle Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi Servisi'nde, Yavuz Buğra Tüken ise burun ve kaburga kemikleri kırığı teşhisi ile Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Cerrahi Servisi'nde tedavi altına alındı.

Soruşturma kapsamında K.D., A.T ve H.A (E-26) tutuklandı.

-Edremit’te kanunsuz ateşli silah ve patlayıcı madde bulunduran 1 kişi tutukandı…

Edremit’te dün saat 16.00 sıralarında H.G.'nin (E-30) kaldığı evde polis tarafından yapılan aramada, bir kuru sıkı tabancayla 12 adet patlamamış mermi bulunarak emare olarak alındı.

Bahse konu şahıs tutuklandı.

-Damdan bakır sıcak su kazanını çaldı

Gazimağusa’da dün gece 23.50 sıralarında bir evin damında monteli bakır sıcak su kazanı, bağlantı yerlerinden kesilip hasara uğratıldıktan sonra çalındı.

Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen S.T (E-45) tutuklanırken, çalınan bakır kazan tasarrufunda bulunarak emare olarak alındı.

Editör: Haber Merkezi