banner174
banner151

Girne Belediyesi yardım tırları iki bölgeye ulaştı

Girne Belediyesi yardım tırları iki bölgeye ulaştı. Belediye tarafından yürütülen yardım kampanyası ise devam ediyor.

10 Şubat 2023 Cuma 13:27
Girne Belediyesi yardım tırları iki bölgeye ulaştı

 

Girne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, Girne Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilen yardım kampanyası çerçevesinde yola çıkan tırların bölgelere ulaşmaya başladığı kaydedildi.

 

İlk etapta Adıyaman ve Hatay’a ulaşan yardım tırları, Adıyaman’da AFAD yetkililerine Hatay’da ise AHBAP Derneği’ne teslim edildi.

 

-Yardım sevkiyatı devam edecek

 

Öte yandan Girne Belediye Başkanlığı direktifleri ile Sosyal İşler Şube Amirliği koordinesinde beş gündür aralıksız olarak devam eden yardım paketi toplama ve sevk çalışmaları devam ediyor.

 

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amirliği’nce yapılan açıklamada, yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, Cumartesi – Pazar da dahil olmak üzere sabah 08.00 ile gece 24.00 arasında, Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası’na gerekli yardım paketlerinin ulaştırabileceği açıklandı.

 

-Acil ihtiyaç malzemeleri

 

Öteyandan, acil ihtiyaç listesi şu şekilde belirlendi:

 

“battaniye, su, konserve gıda, toz süt (bebekler için), bez, ıslak mendil, kuru bakliyat, termal içlik, mont, kışlık giysi (yetişkin/çocuk), elektrikli soba.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146