Girne Belediyesi, altyapı ve asfalt işleri ihalesini kazanan Cyprus Plant Ltd - Öder Asfalt firmasıyla sözleşme imzaladı.

Colony Otel’de Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın ile Cyprus Plant Ltd - Öder Asfalt Firması Direktörü Gürcan Öder arasında bugün imzalanan ihale sözleşmesi kapsamında Girne merkez, Karaoğlanoğlu, Ozanköy, Beylerbeyi ile bazı ihtiyaçlı cadde ve sokaklar asfaltlanacak.

TC Yardım Heyetinin finansmanının karşılayacağı yaklaşık 1 milyon TL’ye mal olacak proje 4 ayda tamamlanacak.

AYGIN

Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın yaptığı konuşmada, bugün imzalanan sözleşmeyle Girne merkez, Karaoğlanoğlu, Ozanköy, Beylerbeyi ile bazı ihtiyaçlı cadde ve sokakların asfaltlanacağını belirterek, proje tamamlandığında kentin daha güzel ve çağdaş bir görünüm kazanacağını söyledi.

Sözkonusu altyapı ve asfalt çalışmalarının gerek merkez gerekse belediyeye bağlanan diğer birimlerin tümünde 2014 yılına kadar aralıksız devam edeceğini ifade eden Aygın, böylelikle asfalt dökülmeyen sokak kalmayacağını kaydetti.

“Girne Belediyesi makyaj yapmıyor, gerek altyapı gerekse peyzaj çalışmaları olsun teker teker hayata geçiyor” diyen Sümer Aygın, bugüne kadar kent altyapısının yüzde 94’ünü yenilediklerini vurguladı.

TC Yardım heyeti başta olmak üzere katkı koyan herkese teşekkürlerini sunan Sümer Aygın, projenin hayırlı olmasını diledi.

ÖDER

Cyprus Plant Ltd - Öder Asfalt Firması Direktörü Gürcan Öder ise asfalt işlemini en iyi şekilde yapacaklarını belirterek, teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim