III. Etap Kanalizasyon İhalesi, Nehir Caddesi Yağmur Suyu Drenaj Hattı Yapım Projesi, Suriçi Mahmut Celaleddin Yolu ve Bağlı Sokaklar Düzenleme Projesi, ihale süreçlerine katılan toplam 9 firmanın teklifleri Gazimağusa Belediyesi İhale Komisyonu tarafından şeffaflığın bir gereği olarak firma temsilcilerinin huzurunda açıldı. Gazimağusa Belediyesi İhale Komisyonu’nun yapacağı değerlendirmeyle üstlenici firmaların belirlenmesinden sonra inşaatlar başlayacak.

III. Etap Kanalizasyon İhalesi İle Nehir Caddesi Yağmur Suyu Drenaj Hattı Yapım Projesi Türkiye Cumhuriyeti’nin katkılarıyla yapılacak, Suriçi Mahmut Celaleddin Yolu ve Bağlı Sokaklar Çevre Düzenleme Projesi Gazimağusa Belediyesi'nin kendi mali olanaklarıyla yaşam bulacak.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Gazimağusa Belediye Başkanı Oktay Kayalp, topluca açtıkları yeni ihalelerin, Gazimağusa Belediyesi'nin mali gücünün çok önemli bir kanıtı olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

İhalelerin toplam bedelinin önemli bir kısmının Gazimağusa Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla karşılanacağının altını çizen Belediye Başkanı Kayalp, TC Lefkoşa Büyükelçiliği'ne de katkısı nedeniyle teşekkür etti. Kayalp, açtıkları ihalelerin Gazimağusa halkının yaşam kalitesini artırmaya dönük olduğunu söyledi.


Editör: TE Bilisim