Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Rektörü Prof.Dr. Kutsal Öztürk, Susurluk’ta yapılacak yatırımla farklı bir vizyona ulaşılacağını söyledi.
GAÜ’nün Susurluk’ta yapacağı yatırımlarla ilgili olarak bilgiler veren Öztürk “Bize çok güzel bir teklif ile geldiler, kaymakam, belediye başkanı, sivil toplum örgütleri ve halk birlikte olmanın verdiği güç ile GAÜ’nün varlığını Susurluk’ta da istiyorlar, gittiğimizde bizi saygı ve sevgi ile karşıladılar ve biz çok etkilendik. Gerçekten kampüs ortamı, topografik yapısı, tarihi eserleri ve ortamı ile çok güzel bir kampüs alanında incelemede bulunduk” dedi.
Yasal süreçler tamamlandıktan sonra Susurluk’un GAÜ ile farklı bir vizyona kavuşucağını düşündüğünü vurgulayan Öztürk, “Bu sene sağlık ile ilgili ve sağlık bilimleri ile ilgili ciddi atılımlarımız var çok güzel akıllı binası ile vizyonu ile çok güzel bir hastaneye kavuşuyoruz” diye konuştu.
“GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, düşüncesi ile her yeni ve faydalı bir işte halkını ve ülkesini düşünme doğrultusunda hareketlerini ve adımlarını atıyor” diyen Öztürk, “Biz halk ve Kıbrıs ve Girne’yi her zaman düşünüyoruz ve adımlarımızı bu doğrultada atıyoruz. Karpaz yaşam kampüsü ve bal ormanları sanıyorum buna en güzel cevaptır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilisim