Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi Girne SOS Gençlik Evine ziyarette bulunarak SOS gençleriyle birlikte güzel vakit geçirdi.

GAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Remziye Terkan’ın önderliğinde gerçekleşen bu anlamlı ziyaret, GAÜ öğrencileriyle SOS gençleri arasındaki iletişim bağlarını kuvvetlendirdi.

İletişim Fakültesi öğrencileri, yanlarında getirdikleri birtakım yiyecek ve içecekleri ikram ederek, SOS gençleriyle birlikte sohbet edip SOS gençlerinin geleceğe dair önerilerini, fikirlerini ve düşüncelerini dinledi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan GAÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Terkan; “GAÜ İletişim Fakültesi olarak bu tip etkinlerin her zaman önemine dikkat çekmişizdir. Çünkü her nerede olursa olsun tüm gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bunu bu şekilde kabullenerek onlara değer vermemiz gerekmektedir. Başta bize desteklerini her zaman hissettiren GAÜ ailesine ve etkinliğe katılan İletişim Fakültesi öğrencilerine teşekkür ederim.” dedi.

Editör: TE Bilisim