Tatar: Kıbrıs’ın uzay görüntülerini görünce çok duygulandım Tatar: Kıbrıs’ın uzay görüntülerini görünce çok duygulandım

Süper Lig'in 36. hafta mücadelesinde Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray, 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak bitirdi ve 23. zaferini kazandı.

Süper Lig’de 36. hafta maçında Tolunay Kafkas yönetimindeki Ankaragücü ile Okan Buruk’un ekibi Galatasaray, hakem Volkan Bayarslan yönetiminde Ankara Eryaman Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Mücadele Galatasaray'ın 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi. Sarı-kırmızılı takım bu sonuçla Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu. Galatasaray'ın 23. zaferini kazandığı maçta goller; Mauro Icardi (2), Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveria'dan geldi. Ankaragücü'nün tek golünü ise Milson kaydetti.

Süper Lig’de Ankaragücü galibiyetiyle birlikte üst üste 4. maçını kazanan şampiyon Galatasaray puanını 82’ye çıkardı. Geçtiğimiz hafta küme düşen Ümraniyespor’u mağlup eden Ankaragücü, Galatasaray karşısında kaybetti ve 39 puanda kaldı.

Gelecek hafta Galatasaray derbi mücadelesinde ezeli rakibi Fenerbahçe ile evinde karşılaşacak. Ankaragücü ise Kayserispor’u konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi