Final Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği lisans programı öğrencileri Dilnoza Bobieva ve Rizvan Sulejmanov, Uluslararası Turizm ve Otelcilik Okulları Birliği’nin (EURHODIP) İstanbul’da düzenlediği konferans ve yarışmaya katılarak Üniversitelerini başarıyla temsil etti. Turizm ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nafiya Güden ile İstanbul’a giden öğrenciler, Start-Up Challenge Yarışmasına katılarak ikinci oldu.

Aralarında Fransa, İtalya, İsviçre, Almanya’nın da bulunduğu dünyanın 19 farklı ülkesinden birbirinden değerli turizm okullarının temsil edildiği uluslararası EURHODIP kongresi bağlamında gerçekleşen EURHODIP Start-Up Challenge yarışması bu yıl “Marmara Otel’in Pazarlama Projesi” bağlamında yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Öztoprak öğrencileri kabul etti…

Daha önceki yıllarda da yapılan yarışmalarda başarılı dereceler alan Final Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği lisans programı öğrencileri, başarıları dolayısıyla Üniversite Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak tarafından kabul edildi. Öğrencilerini gurur verici başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Öztoprak, Turizm ve Mutfak Sanatları Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nafiya Güden’e de her yıl giderek büyüyen Üniversitelerinde daha nice başarılar yaşanması dileklerini iletti.

Editör: TE Bilisim