Gençlik Dairesi Gençlik Merkezleri 23 Nisan halk dansları grupları, Nisan ayında Türkiye’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde katılacakları festivallerin hazırlıklarını hafta sonları Lapta Gençlik Kampı’nda yaptıkları çalışmalarla sürdürüyor.

Gençlik Dairesi Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, geçen  hafta sonu Paşaköy, Geçitkale ve Vadili Halk Dansları Toplulukları üyelerinin gittiği Lapta Gençlik Kampına, bu hafta sonu da diğer merkezler giderek çalışmalarını devam ettirecek.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu da kamplardaki çalışmaları yerinde izleyerek 23 Nisan gruplarıyla birlikte oldu.

GENCAY EROĞLU

Eroğlu, çocuklarla yaptığı konuşmada, iyi ekip, iyi oyuncu olmaktan daha önemli olan unsurlar olduğunu kaydederek tüm genç ve çocuk ekiplerinin birbirini seven birbirine sahip çıkan bireyler olmasını istediğini vurguladı.

Sevginin ve saygının olduğu bir ortamda başarının er ya da geç yakalanacağını vurgulayan Eroğlu, 23 Nisan döneminde Türkiye’de gerçekleşecek olan festivallere katılacak olan tüm Gençlik Dairesi ekiplerinin başarılı olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Türkiye’de gerçekleşen festivallere katılan genç ve çocukların iki ülke arasındaki bağların da sağlamlaştığını ve yeni dostluklar kurulduğunu da belirten Eroğlu, çocuk ve gençler için böylesi etkinliklerin önemli olduğunu kaydetti.

Eroğlu, çalışmalarda emeği geçen tüm gönüllü eğitmenlere ve kamp çalışanlarına da teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim