Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Lefkoşa’da Selimiye bölgesini ziyaret etti. Bölge esnafı ve Lefkoşalıların büyük ilgi gösterdiği Fellahoğlu; bölgesinin sorunlarını, sorunları yaşayanların ağzından dinledi. Sabah saat 10.00’da başlayan bölge ziyareti süresince LTB Başkanı ve CTP-BG Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve belediye meclis üyesi adaylarının ziyareti iki saat sürdü.
 
ALT YAPI PROJESİ HAZIR
Ziyareti süresince Lefkoşalıların büyük ilgi gösterdiği LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Yayalaştırma Projesi’ni Surlariçi bölgesini canlandırmak için hayata geçirdiklerini belirtti ve önümüzdeki 4 yıl içerisinde gerçekleştirilecek projelere dikkat çekti. Fellahoğlu, bölgenin alt yapı eksikliklerini en kısa sürede giderip, bölgeyi ziyaret eden turist sayısını artırmayı hedeflediklerini söyledi. “Surlariçi bizler için çok önemlidir” diyen Fellahoğlu, “Selimiye meydanı çok özel bir yerdir. Önümüzdeki dönem, meydanı daha da canlandırabilmek için hazırladığımız projeleri hayata koymanın dönemi olacak” şeklinde konuştu.

KAHVELER ÖZERLAT’TAN

CTB-BG belediye meclis üyesi adayları ve CTP-BG Lefkoşa Kadın Örgütü başkan ve üyeleri yanında eşi Sevim Fellahoğlu’nun da eşlik ettiği LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, ziyaretin sonrasında kahvesini ekibi ile birlikte Özerlat’ta içti. Başkan Fellahoğlu’nun hem yönetimi, hem de ziyaretinden memnu olan Derviş Özeralt, ekip elemanlarının kahvelerini ikram etti.
 
Editör: TE Bilisim