CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları sivil toplum örgütlerini ziyaretleri kapsamında HÜR-İŞ’i ziyaret ederek yetkilerle görüştü. Fellahoğlu ve ekibi göreve geldiklerinde nasıl bir Lefkoşa yaratacaklarını anlattı. Fellahoğlu, borçsuz bir belediye yaratmanın mümkün olduğunu, göreve geldikten bir yıl sonra normalleşmenin biteceğini Lefkoşa için yenilenmenin başlayacağını vurguladı. Federasyon yetkilileri ise Lefkoşalıya yakışır bir başkan diledi.

LATİFOĞLU: BAŞKAN LEFKOŞA’NIN DESTEĞİYLE GÜÇLÜKLERİ YENECEK
HÜR-İŞ genel merkezinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Federasyon Genel Başkanı Yakup Latifoğlu, federasyona bağlı yüzde 90’a yakın üyenin Lefkoşa'da ikamet ettiğini belirterek Lefkoşa'nın Lefkoşalıya yakışır bir yer olmasını istedi. LTB'nin içerisine düştüğü durumun herkes tarafından malum olduğunu dile getiren Latifoğlu, Lefkoşa’da hiçbir hizmetin verilmediği bir dönemin yaşandığını söyledi. Belediyenin bu denli mali sıkıntılarının olduğu bir dönemde bu göreve talip olmanın büyük yürek istediğini belirten Latifoğlu, bu cesareti gösteren Kadri Fellahoğlu'nu tebrik etti.
Bu göreve talip olanların son bir yıldır düzenli bir şekilde ödenemeyen çalışanların ödenmesiyle ilgili olarak hazırlanmış planlarının olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Latifoğlu, seçilen başkanın Lefkoşalının da desteği ile bu güçlüklerin altından kalkacağını söyledi.

FELLAHOĞLU: YENİ BİR LEFKOŞA YARATACAĞIZ

CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu da HÜR-İŞ ziyaretinde yaptığı konuşmada Lefkoşa'nın içerisine düşürüldüğü durumun ortada olduğunu söyleyerek Lefkoşa'yı bu duruma düşürenlerin UBP ve DP olduğunu ve sorunları yaratanların sorunların çözümcüsü olamayacağını vurguladı. Lefkoşa'yı bu hale getirenleri tarihin yazacağına işaret eden Fellahoğlu, kendisinin ve ekibinin CTP'nin yerel yönetimler vizyonu ile yeniden yeni bir Lefkoşa yaratmak için göreve talip olduklarını sözlerine ekledi.

LTB'nin son iki dönemde popülist politikalarla yönetilerek sürdürülemez bir yapıya sokulduğunu söyleyen Fellahoğlu, kendilerinin 8 Nisan sabahı göreve gelmesiyle Lefkoşa'da normalleşme sürecini başlatarak bir yıl içerisinde bu süreci tamamlayacaklarını ifade etti. 14 aylık kısa bir dönem içinde normalleştirme süreci kapsamında belediyeyi denk bütçeye kavuşturacaklarına dikkat çeken Fellahoğlu, 5 adımda Lefkoşalıya denk bütçe yaratma sözü verdiklerini hatırlattı.
 
Editör: TE Bilisim