“Hayatı Paylaşalım” sloganı ile düzenlenen etkinliğe belediye meclis üyesi adayları ile birlikte katılan Fellahoğlu, etkinlik öncesi okul sorumlusu Selin Yıldırım’dan okul ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Müzik, dans, yarışmalar ve çekilişin yapıldığı; çörek, peynir, börek, dondurma ve pamuk şeker satışlarının yapıldığı etkinlikleri uzun süre izleyen Lefkoşa Belediye Başkanı ve CTP-BG Lefkoşa Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, yaptığı kısa konuşmada “Sizler bizim için özelsiniz. Sizlerle senede bir gün değil, yılın her günü birlikte olmalıyız” dedi.
İHTİYAÇLAR KISA SÜREDE GİDERİLMELİ
Okulun asansörlü taşıma aracı gibi birçok eksikliklerini sorup öğrendiğini de belirten Fellahoğlu, “Okul yıllardır çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Ancak hala daha birçok eksiklikleri, yaşadıkları sorunlar var. Tüm ihtiyaçları kısa sürede giderilmelidir” şeklinde konuştu.
27 öğrenciye sahip Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi’nin etkinliğine Levent İlkokulu ve Yeşilyurt Özel Eğitim Merkezi öğrencileri de katılıp; hem yarışmalara katıldılar hem de gösterilerini sundular. Etkinlikte yumurta taşıma, torba yarışı, yoğurt yeme yarışı ve ip çekme yarışı yapıldı.

Editör: TE Bilisim