Görenler “Kurtlar Vadisi dizisinin çekimleri var” sandı... Ama öyle değildi... Türk televizyonlarının en ünlü dizilerinden “Kurtlar Vadisi”nin çekimi falan yoktu.

Bu dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar yada gerçek adıyla Necati Şaşmaz dün Başkent Lefkoşa'da KKTC vatandaşlığı işlemlerini yaptırdı.

Bakanlar kurulu kararıile daha önce KKTC Kültür Ateşesi unvanı verilen Necati Şaşmaz, günübirlik bir ziyaret için ülkemize geldi.

KKTC vatandaşlığı için geekli sağlık ve bürokratik işlemleri halletmek amacıyla sabah ülkemize geeln Necati Şaşmaz, Turizm Çevre ve Kültür BakanıÜnal Üstel'e ait özel araçla devlet dairelerine gitti. Şaşmaz'ın bir günlük mesai bitiminde KKTC vatandaşlığını alarak akşam saatlerinde KKTC'den ayrıldığı öğrenildi. Şaşmaz KKTC'den ayrılmadan önce Cratos Otel'de Bakan Üstel ile birlikte akşam yemeği yedi.

Güvenilir kaynaklardan alınan bilgiye göre jet hızıyla yarım günde vatandaş yapılanŞaşmaz'ın artık bir KKTC yurttaşı olarak ülkemiz adına dünyada rahatça tanıtım çalışmaları yapılabileceği öğrenildi.

Devlet yetkililerinin, dizi çekimleri için Türkiye'ye gitmesi gereken Necati şaşmaz'ın vatandaşlık işlemlerini yarım günde halledebilmek için üstün gayret gösterdiği de dikkatlerden kaçmadı.

Fahri Ateşe Şaşmaz'ın KKTC vatandaşlık numarasının ise ne olduğu öğrenilemedi.

Şaşmaz, hastanede kendisine soru sormak isteyen Kıbrıs muhabirine “daha sonra”diye yanıt verdi. Şaşmaz'a hastanede bir grup arkadaşı da eşlik etti.

(Kıbrıs)


Editör: TE Bilisim