Lefkoşa’da Ş.G. (E-32) isimli şahıs, dün, kendisinden ayrıldığı gerekçesi ile eski kız arkadaşının önünü kesip, tasarrufundaki bıçakla korkuttu ve şiddet tehdidinde bulundu.

Polis Bülteni’ne göre, söz konusu kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ TRAFİK KAZASINDA YARALANDI

Gazimağusa'da Nermin Tartar (K-37), dün GJ 104 plakalı salon aracıyla dikkatsiz bir şekilde anayola çıkış yaptığı sırada, yolda seyir halindeki Mehmet Saatçı (E-35) yönetimindeki GF 077 plakalı motosikletin geçiş yolunu tıkadı ve çarpışmalarına neden oldu.

Çarpmanın etkisiyle bankete düşen ve yaralanan motosiklet sürücüsü Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan tedavinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı.

Tartar’ı tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.

ONAYLANMAMIŞ BİR LİMANDAN KKTC'YE KANUNSUZ GİRİŞ YAPMAK

Suriye uyruklu M.A.(E-32) isimli şahsın, 6 Mayıs’ta henüz tespit edilemeyen onaylanmamış bir limandan KKTC'ye giriş kanunsuz giriş yaptığı tespit edildi.

Sözkonusu şahıs Lefkoşa’da tutuklandı. Polisin soruşturması sürüyor.

MÜSTAHDEM TARAFINDAN HIRSIZLIK

Girne’de faaliyet gösteren “Ahmet Aydın Ticaret ve Turizm Ltd.” isimli iş yerinde çalışan H.A.’nın (E-47), işyerine ait malları satarak elde ettiği 11 bin 869 TL’lik nakit parayı çaldığı belirlendi.

Polis, Şubat-Nisan döneminde gerçekleşen hırsızlığı yapan adı edilen şahsı tutukladı ve soruşturma başlattı. 
Editör: TE Bilisim