Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımların bakanlıkları açısından son derece önemli olduğunu belirten Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, “Bundan sonraki süreçte birlikte çalışacağız. Turkcell’in gerek ülkemize yönelik yatırımlarını, gerekse projelerini takdirle izliyoruz. Bu alanda yapacağımız işbirliğiyle önemli ilerlemeler sağlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji alanındaki yatırımları ile projelerini yakından takip ettiğini, takdirle izlediğini söyledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca da ziyarette yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in 16’ncı yılını kutladığını belirterek, KKTC’ye teknoloji alanında 250 milyon TL’nin üzerinde yatırım yaptıklarını . 213 çalışanla toplumsal fayda odağında çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Teknoloji alanında yeni yatırımlara hazır olduklarını bildiren Karaatmaca, yeni teknoloji yatırımlarının aynı zamanda ülkeye yatırım olduğunun altını çizdi.

Yeni nesil mobil teknolojiler ihalesi sürecinin Türkiye'de Ağustos ayında gerçekleşeceğini anımsatan Karaatmaca, ihalesi sürecinin Türkiye ile eş zamanlı olarak KKTC’de de gerçekleşmesi temennisinde bulundu.

Karaatmaca, Ulaştırma Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarete Kuzey Kıbrıs Turkcell Finans ve Regülasyonlar Genel Müdür Yardımcısı Emre Laçinler, Marka ve Müşteri Deneyimi Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ayhan Barış ve Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcılığına vekalet eden Ali Gürler de katıldı.
Editör: TE Bilisim