Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, bugün, Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Hasan Sertoğlu ile belediye meclis üyeliği adaylarını kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yer alan görüşmede konuşan UBP’nin LTB Başkan adayı Hasan Sertoğlu, LTB Başkanlığına, belediyeyi içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarmak, sorunlarına çözüm bulmak ve Lefkoşa halkına beklediği iyi hizmeti verebilmek için ekibiyle aday olduğunu kaydetti.

Sertoğlu, bu çerçevede Cumhurbaşkanı Eroğlu’nu ziyaret ettiklerini ve projelerini anlatacaklarını ifade ederek, sandıkta halktan onay almaları halinde LTB, belediye çalışanları ve Lefkoşa’yı  sıkıntılardan kurtarmak ve halkın beklediği hizmeti vermek için çalışacaklarını vurguladı.

EROĞLU

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da yaptığı konuşmada, Hasan Sertoğlu’nun iş hayatında ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanlığı’nda çok başarılı çalışmalar yaptığını ifade ederek, seçimi kazanması durumunda bu başarının LTB’ye de yansıyacağına inanç belirtti.

Eroğlu, Lefkoşa ve halkının hizmet beklediğini, adayların da bu yola LTB’nin sıkıntılarını ve Lefkoşa halkının beklentilerini bilerek çıktığını ifade ederek, çalışanların da hakları ve beklentileri olduğunu kaydetti ve bu çerçevede tüm bunlara cevap vermenin önemine vurgu yaptı.

LTB’de göreve gelecek kişilerin iyi bir bütçe ile karşılaşmayacağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Eroğlu, göreve gelecek olanların, ortaya konulacak plan ve projeler ile Lefkoşa halkının sorunlarına ve beklentilerine çözüm bulacaklarına, çalışanların da sorunları asgariye indireceklerine inanç belirtti.

Eroğlu, adaylara başarılar dileyerek, çalışmalarında “kolay gelsin” temennisinde de bulundu.

Editör: TE Bilisim