3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Kıbrıs Türk halkının Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na her zaman güvendiğini ve işbirliği yapmaktan hiç kaçınmadığını ifade etti.

Eroğlu, bugün Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi’yi kabul etti.

ÇELEBİ

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Erdoğan Çelebi kabulde yaptığı konuşmada, göreve yeni başladığı Kuzey Kıbrıs’ta sıcak şekilde karşılandığını anlattı.

Sivil savunmanın misyonunun hayat kurtarmak olduğunu hatırlatan Çelebi, her kesime yakın olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Çelebi, Kıbrıs Türk halkının Sivil Savunma’ya duyduğu güveni boşa çıkarmamak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Sivil Savunma’da kadro sıkıntısı yaşandığını anlatan Çelebi, bununla ilgili gerekli girişimleri yaptıklarını dile getirdi.

Çelebi, gençleri Sivil Savunma’ya yakınlaştırmak için çalıştıklarını dile getirerek, yaptıkları faaliyetlerden bahsetti.

EROĞLU

3. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu da, Sivil Savunmada bugüne kadar başarılı çalışmalar yapıldığını anlattı ve Çelebi’nin bu başarıları ilerilere taşıyacağına inanç belirtti.

Kıbrıs Türk halkının Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’na her zaman güvendiğini ve işbirliği yapmaktan hiç kaçınmadığını ifade eden Eroğlu, eskiye nazaran Sivil Savunmaya düşen görevlerin arttığını belirterek, Sivil Savunma’nın felaketlere müdahale yanında sosyal faaliyetlerde de bulunduğunu ifade etti.

Bölge teşkilatlarının nesil değiştirmeye başladığına işaret eden Eroğlu, yeni nesile bilgi aktarımı yapmanın önemine değindi.

Eroğlu Sivil Savunma’nın faaliyetlerine katkı koymaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim