DGP Genel Başkanı Tahsin Ertuğruloğlu, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na ağır suçlamalarda bulunarak "Cumhurbaşkanı olduğunun bile farkında değildir" dedi.
Cem Kar'ın ADA TV'deki Günlük programına konuk olan Ertuğruloğlu, sadece Eroğlu'nun değil küçük Eroğlucukların da UBP'ye zarar verdiğini söyledi.
Eroğlu'nun UBP'yi babasının çiftliği zannettiğini vurgulayan Tahsin Ertuğruloğlu, Cumhurbaşkanının partide söz sahibi olduğunu iddia ettiğini, ama aksine hiç bir söz hakkı olmadığını kaydetti.
Kurultay sürecini de değerlendiren DGP Genel Başkanı Tahsin Ertuğruloğlu, bir çok bakan, milletvekili, ilçe başkanı ve delegeyi Saray'a çağırarak kurultaya etki etmek istediğini iddia etti.
Bir önceki kurultayda Eroğlu'nun dünürlüğü bozuldu diye İrsen Küçük'e destek verdiğini ve 'Ahmet Kaşif adam değildir' dediğini iddia eden Ertuğruloğlu, şimdi de tersini yaptığını ve 'İrsen Küçük adam değil' dediğini belirtti.
Ertuğruloğlu, Eroğlunun uzman kasaba politikacısı olduğunu da kaydetti.
UBP ile birleşme konusunda da Başbakan İrsen Küçük ile sadece bir kez konuştuğunu söyleyen Ertuğruloğlu, kurultaydan sonra UBP'ye dönebileceği mesajı verdi.
Editör: TE Bilisim