Kıbrıs Türk sporunu ve sporcusunu, tüm engelleri aşarak adanın ötesine taşıyan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde yeni sezonun evindeki ilk maçına 16 Kasım Pazar gün çıkacak. Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda saat 11.00 de İzmir Büyük Şehir Belediyesi ile oynanacak maçı BRT 2 kanalı naklen yayımlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell formasıyla 7 yıldır Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden, bu sürede birçok gurur dolu başarıya imza atan ‘engelsiz yüreklere’ bu sezon yine coşkulu tribün desteği geliyor.
Turkcell’in simgesi “cellocan” şapkalı küçüklü büyüklü yoğun taraftar kitlesi, Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yer alan maçlarda bando coşkusunu da arkasına alarak Kuzey Kıbrıs Turkcell’e müthiş bir destek sağlayacak.

Bando çalıyor, Cellocan’lar alkışlıyor Kuzey Kıbrıs Turkcell tekerlekli basketbol takımı kazanıyor.

Bu sezona yeni başarılara imza atma parolasıyla giren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, maça antrenör Hasan Serbülent yönetiminde 3 idmanla hazırlandı. Sezonun ilk maçında Ankara’dan galibiyetle dönen ‘engelsiz yürekler’ seyirci desteğini de alarak ikinci maçtan da galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

TAŞKINÇAY
Coşkulu desteğin sporcuları daha iyi motive ettiğine inandığını söyleyen yardımcı antrenör Haluk Taşkınçay. Kuzey Kıbrıs Turkcell sayesinde evimizde rahat kazanıyor, sporun coşkusuna, heyecanına, dostluğa kardeşliğe olan katkısına ortak oluyoruz” diyor. Engelli basketboluna sağladığı destekle camiayı yüreklendiren Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür eden Taşkınçay bu hafta sonu yapılacak Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki maçta yaşanacak coşkuya sporseverler ve camiayı ortak olmaya davet etti.Lha

 
Editör: TE Bilisim