banner174
banner151

El-Sen’den Kıb-Tek yönetim kuruluna "yasa dışı atama girişimi" eleştirisi

 Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu Çalışanları Sendikası (El-Sen), Kıb-Tek müdür vekilinin, sendikayla istişare edilmeden görevden alınıp yerine "yasa dışı" şekilde atama yapılacağı duyumunu aldıklarını belirterek, kurum yönetimini eleştirdi.

26 Ağustos 2022 Cuma 21:12
El-Sen’den Kıb-Tek yönetim kuruluna "yasa dışı atama girişimi" eleştirisi

El-Sen Genel Sekreteri Ahmet Tuğcu konuyla ilgili açıklamasında, Kıb-Tek yönetim kuruluna “usulsüz atama ve görevlendirme yapmaya teşebbüs etme” eleştirisinde bulundu.

Açıklamada, “Sendikamızla hiçbir istişare edilmeden tamamen yasa dışı bir şekilde yapılmak istenen bu değişikliği kabul etmediğimizi ve yapılması durumunda sendikamız için bunun grev sebebi olacağını bildiririz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner188

banner146