Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP Ulusal Güçler) Girne Milletvekili adayları, seçim çalışmaları çerçevesinde başlattıkları dernek, kurum, kuruluş ziyaretlerine devam ediyor.

 Bu bağlamda Mücahitler Derneği ve Emekliler Cemiyeti’ni ziyaret eden adaylar, dernek ve cemiyet yetkilileriyle sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 Geleceğin Girnesi’ni yaratmak için hazırladıkları projeleri de yetkililerle paylaşan adaylar, ülkenin geleceği için alınacak önemli kararlarda sivil toplum örgütlerinin de görüş ve önerilerine başvuracaklarına dikkati çektiler.

 DP Ulusal Güçler’in yeni ve güvenilir bir şemsiye oluşturduğuna işaret eden adaylar, bu şemsiye altında devlete inanan insanlarla KKTC’nin iyi yönetilmesine olanak verme ve iyi yönetilen ekonomisi güçlü, insanı mutlu, refah seviyesi yüksek KKTC devleti yaratmak için yola çıktıklarını anlattılar.

 Girne Milletvekili adayları İlkay Kamil, Dr. Esat Ergün Serdaroğlu, Dr. Özdemir Berova, Derviş Refiker, Hande Kayasal, Başak Tekerek, Sedat Hacımehmet, Gülay Deryagil, Sevgi Değgin ve Adnan Altan ‘ın katıldığı ziyarette, Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci’nin de hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim