DP KADIN ÖRGÜTÜ, ‘FARKLI GELİŞEN ÇOCUKLAR YARARINA’ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU KERMESTEN ELDE EDİLEN GELİRİ ÖZEV’E BAĞIŞLADI


Demokrat Parti (DP) Kadın Örgütü, Kadınlar Günü Haftası nedeniyle başlattığı etkinliklerini sürdürüyor.
DP Kadın Örgütü bu çerçevede Özel Eğitim Vakfı’nı (ÖZEV) ziyaret ederek, Lefkoşa’da ‘farklı gelişen çocuklar yararına’ gerçekleştirmiş olduğu kermesten elde edilen geliri ÖZEV’e bağışladı.
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş ve LTB Başkan adayı Mustafa Arabacıoğlu’nun eşi Tanju Arabacıoğlu’nun da katıldığı ziyaret esnasında ÖZEV Kurucu Başkanı ve Vakıf Genel Müdürü olan Ersin Görsay, DP Kadın Örgütü’ne vakfın işleyişi ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

GÖRSAY: “ÖZEV, FARKLI GELİŞENÇOCUKLAR İÇİN BİR İHTİYAÇ. VAKFIMIZ, ÜLKEMİZDEKİ ÇOK ÖNEMLİ BİR AÇIĞI KAPATIYOR…”
Görsay, ÖZEV’in farklı gelişen çocuklar için bir ihtiyaç olduğunu ve ülkemizde çok önemli bir açığı kapattığının da altını çizerek, 0-35 yaş diliminde farklı gelişen bireylere hizmet verdiğini, aynı çatı altında aile danışmanlığı ve aile eğitimini de birlikte sürdürdüğünü aynı zamanda koruyucu hekimlik hizmetlerinin de vakıfta sunulduğunu anlattı.

GÖRSAY: “TOPLUMSAL PROJELERDE HER KESİMİN KOYACAĞI KATKILARA İHTİYAÇ DUYULUYOR”
Toplumsal projelerde her kesimin koyacağı katkılara ihtiyaç duyulduğunu, bu nedenle DP Kadın Örgütü’nün ÖZEV’e yapmış oldukları ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirten Ersin Görsay, emeği geçenlere teşekkür etti.

MÜGE DENKTAŞ: “BİR AVUÇ DUYARLI CESUR YÜREĞİN, FARKLI GELİŞEN ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKMASINI TAKDİRLE İZLİYORUZ”
DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın eşi Müge Denktaş ise konuşmasında ÖZEV’in çalışmalarını yakından takip ettiklerini, gönüllük esasına dayanan bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.
Denktaş; “bir avuç duyarlı cesur yüreğin, farklı gelişen çocuklara sahip çıkıp eğitime uğraşlarını takdirle izliyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.

ESEN YALIN AKTOPRAK: “FARKLI GELİŞEN ÇOCUKLARIMIZA, ÇAĞDAŞ EĞİTİMİ YAKALAMA FIRSATI SUNAN ÖZEV’E KATKILARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
DP Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak da konuşmasında, ÖZEV’in farklı gelişen çocuklara çağdaş eğitimi yakalama fırsatını sunduğunun altını çizerek, bu uğurda mücadele veren başta Vakıf Genel Müdürü Ersin Görsay ve ekibine teşekkür etti.

AKTOPRAK: “HER ŞEY GELECEK ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”

Aktoprak, Görsay’ın ülkemize kazandırdığı bu kutsal kurumu yakından izlediklerinin de altını çizerek, DP Kadın Örgütü olarak katkılarının dün olduğu gibi bugün ve yarın da artarak devam edeceğinin sözünü vererek; “her şey geleceğimiz çocuklarımız için” dedi.

Ziyaret sonunda Ersin Görsay vakfın teşekkür belgesini de katkılarından dolayı DP Kadın Örgütü adına Müge Denktaş’a takdim etti.

DP Kadın Örgütü bu ziyaret vesilesiyle, vakfın çalışmaları, yürütülen program ve faaliyetlerini de yerinde inceleme imkânı yakaladı.

 
Editör: TE Bilisim