Gazimağusa Surlar içinde bulunan Bandabuliya’da yer alan kokteylli veda gecesine Kaymakam Şifa Çolakoğlu, Belediye Başkanı İsmail Arter ve DAÜ Rektör Vekili Necdet Osam da katıldı.

Fener alayı yürüyüşü ile DAÜ’den Bandabuliya’ya yürüyen mezunlar, gece boyunca DAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Programı öğrencilerinin düzenlediği müziklerle eğlendi.
Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu gecede yaptığı konuşmada, mezuniyetten dolayı tüm öğrencileri tebrik etti.

Belediye Başkanı İsmail Arter de, Gazimağusa’nın gözbebeği DAÜ’nün bir kez daha öğrencilerini mezun etmenin haklı gururu ve sevincini yaşadığını, bu sevince ortak olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Üniversite kenti olan Gazimağusa’nın öğrencilerin varlığı ile geliştiğini, büyüdüğünü ve kabuklarından sıyrıldığını ifade eden Arter, DAÜ’nün Gazimağusa’ya getirdiği hareketlilik ve canlılığı herkesin memnuniyetle karşıladığını, halkın DAÜ’nün varlığından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

DAÜ Rektör Vekili Necdet Osam ise, 4 yıl önce kendilerine emanet edilen öğrencileri salimen ailelerine teslim etmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Öğrencilerin hayatlarındaki bu devreyi başarıyla tamamladığını ve diplomalarını alarak hayata katıldıklarını belirten Osam, öğrencilere ve ailelere DAÜ’yü seçtikleri için teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim