Demokrat Parti (DP) Milletvekili Serdar Denktaş, SİM TV ekranlarında yayınlanan ‘Sabah Kahvesi’ adlı programa telefon bağlantısı ile katılarak gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye ile imzalanan İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü’nü değerlendiren Denktaş, “Bu protokol, pandemi olmasaydı da imzalansaydı iyi bir protokoldü. Ancak şu anda çare üretecek bir porotokol değil…” dedi.

“NERESİNDEN BAKSAK DÖKÜLÜYORUZ”

“Çark dönmüyor… Çark dönmesi için sıcak paraya ihtiyaç var…” diyen Denktaş, “Durmadan ötelemeler konuşuluyor, ama bu ötelenenler önünüze yine çıkacak. Neresinden baksak dökülüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BU ŞEKİLDE KKTC’NİN AYAĞA KALKMASI MÜMKÜN DEĞİL”

Vatandaşın mevcut gidişattan çokta şikayetçi olmadığını belirten DP’li vekil Denktaş, “Yolumu yap, sarayı mı yap düşüncesi sadece memuru öder… Bir süreden sonra memuru da ödemez. Planlanan, istenilen hedef bu mu anlamış değilim. Bu şekilde KKTC’nin ayağa kalkması mümkün değil” diye konuştu.

“YEPYENİ BİR SARAYA İHTİYACIMIZ YOK”

DP Milletvekili Denktaş, açıklamasının devamında şunları söyledi:

“Ekonomik hayatın yeniden hayata geçirilmesi yoldan saraydan daha önemlidir. Yepyeni bir saraya ihtiyacımız yok… Kesinlikle ihtiyacımız olan bir şey değildir, sonuna kadar karşı çıkmamız gerekir…”

Editör: TE Bilisim