Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Serdar Denktaş, Kıbrıs Postası TV’de Gökhan Altıner’in hazırlayıp sunduğu ‘Sabah Postası’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Normal koşullarda teşekkür edilecek olan konuların, seçim maksatlı yapılıyor olmasının “teşekkürümüzü etkiliyor” ifadelerini kullanarak eleştiren Denktaş, “Maraş’ın 'açıldı' diyerek halka satılması, seçim uğruna yapılan bu şova değmedi” dedi.

Denktaş, Maraş’ın bütününün değil sadece kıyı kesiminin açılmış olmasına da değinerek “Maraş'ı açtım demek için" yapılmış bir hareket olmasının doğru olmadığını belirtti.

Bugün itibari ile ihtiyacı olan vatandaşa yardım paraları ödenmesini ve spor kulüplerinin ihtiyaçlarının giderilmesi hakkında konuşan Denktaş, “Seçimden 2 gün önce olmasaydı” diyerek vatandaşa “Bakın siz para yatırdım oyu filanca kişiye verin olmasaydı keşke” ifadelerini kullandı. Denktaş, seçmenin aklına, fikrine, iradesine ve oyuna sahip çıkacağını belirtti.

Seçim uğruna bu tür girişimlerin yapılmasını “yazık oluyor” söylemini kullanarak eleştiren bağımsız aday Denktaş, “Bir aday için bunun yapılması, geriye kalan 10 adaya ve Kıbrıs halkına ayıp oluyor” dedi.

Editör: TE Bilisim