banner174
banner151

"Deniz seviyelerindeki çekilmenin depremle bağlantısı yok"

Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Mediha Orun Sarp, deniz seviyelerinde meydana gelen çekilmenin normal bir durum olduğunu açıkladı.

20 Şubat 2023 Pazartesi 13:31
"Deniz seviyelerindeki çekilmenin depremle bağlantısı yok"

 

Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Mediha Orun Sarp yaptığı yazılı açıklamada, deniz seviyelerinde meydana gelen çekilmenin bölgeyi etkileyen yüksek basınç ve kuzeyli rüzgarlar nedeniyle oluşan normal bir durum olduğunu kaydetti.

 

Sarp, depremle herhangi bir bağlantısı olmamakla birlikte tsunami oluşturacağına dair söylentilerin de kesinlikle doğru olmadığını vurguladı.

Son Güncelleme: 20.02.2023 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner161

banner168

banner162

banner180

banner187

banner184

banner181

banner178

banner146