Parti Meclisi toplantısında, Türkiye'den ülkemize taşınan suyun yönetim ve işletmesini görüşmek üzere geniş temsiliyetli heyetler oluşturulması, bu heyetlerin Ankara dahil ilgili kesimlerle görüşmeler yapması konuşulduğu da elde edilen bilgiler arasında. CTP Parti Meclisi toplantısında hükümetin geleceği, yeni ekonomik program ve Kıbrıs sorunundaki son gelişmeler de ele alındı.

Talat: “CTP PM her konuyu konuşabilir. Her konuyla ilgili karar almasına da gerek yoktur”
CTP Parti Meclisi toplantısı saat 19'da başladı. CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat, saat 23:15 'de yaptığı açıklamada, Parti Meclisi’nin gündemdeki konuları konuştuğunu, herhangi bir konu ile ilgili somut bir karar alınmadığını belirtti. CTP Genel Başkanı Mehmet Ali Talat tarafından Parti Meclisi toplantısı yapılan kısa açıklaması şöyle:
“Gündemimizdeki konuları konuştuk. Her konuyu konuştuk herhangi bir karar almadık. CTP PM her konuyu konuşabilir. Her konuyla ilgili karar almasına da gerek yoktur. PM bir çalışma yaptı gündemindeki konuları görüştü ver toplantısını bitirdi. Herhangi bir somut karar almadı. PM her toplandığında karar almaz.”

(YENİ DÜZEN)

Editör: TE Bilisim