Dün yapılan toplantıyla ilgili olarak CTP-BG’den yapılan yazılı açıklamada, “CTP Merkez Yönetim Kurulu’un, hedefi, 29 Haziran yerel seçimlerinde, İskele İlçesi’ndeki 5 seçim bölgesinde CTP’li 5 yıldızlı belediye yaratmaktır” denildi.

İskele İlçe Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Tarım, Gıda ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu, Genel Sekreter Kutlay Erk, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve CTP İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı, İskele İlçe Başkanı Hüseyin Mülazim, Milletvekili Biray Hamzaoğluları ve bölge örgütleri katıldı. Başbakan, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı toplantı öncesinde İskele’de esnafı ziyaret ederek bölgelilerle görüştü.

YORGANCIOĞLU: “İSKELE YİNE TARİH YAZACAK”

CTP-BG Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu toplantıda yaptığı konuşmada “İskele İlçesi, 28 Temmuz 2013 erken Genel Seçiminde bölgede ilk kez birinci gelerek yazdığı tarihi, 29 Haziran Yerel Seçimlerinde 5 belediyenin 5’ini de kazanarak ikinci kez yazacak” dedi.

Partinin İskele bölgesindeki hedefe ulaşmaması için hiçbir neden olmadığını söyleyen Yorgancıoğlu “İskele, Büyükkonuk, Mehmetçik, Erenköy ve Dipkarpaz Belediye başkan adayları, halkı, yıldızlı belediyecilik ile buluşturmak için iddialı şekilde yarışa hazır” diye konuştu.

ERK: “RAKİPLERİN SPEKÜLASYONLARINA SON VERDİK”

CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk de toplantıda yaptığı konuşmada İskele Belediye Başkan adayı olarak Bilen Sayılı Bozkırlı ismi üzerinde tam bir mutabakata varıldığını söyleyerek, “bölgede rakiplerimiz tarafından ortaya atılan spekülasyonlara güçlü bir kadın adayla son verdik” dedi.

İskele’deki örgütlerin moralinin gayet yerinde olduğuna vurgu yapan Erk, bundan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ve İskele’deki seçim yarışından zafer ile çıkacaklarından emin olduğunu belirtti.

BOZKIRLI: “İSKELE’DE YARIŞIN GALİBİ BİZ OLACAĞIZ”

CTP-BG İskele Belediye Başkan adayı Bilen Sayılı Bozkırlı seçime kısa bir süre kala yarışa başlamalarına rağmen İskele’deki yarışı kazanacaklarına inandığını belirtti.

Bozkırlı, “29 Haziran’dan sonra İskele halkı da yıldızlı belediyecilik anlayışı ile yönetilecek” dedi.

Seçime kısa bir süre kalmasına rağmen örgütlerin ve parti merkezinin desteği ile CTP adayı olarak zorlu bir yarışa girdiği belirten Bozkırlı, “Ben 100 metre kısa mesafe koşucusuyum. Kısa yarışlara alışkınım. Partimiz İskele’de girdiği bu yarıştan zafer ile ayrılacaktır” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim