Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs iş ortaklığı ile düzenlenen Cruise kampanyasının şanslısı Hakan Dağhan hediye çekini alırken, “Çok heyecanlıyım, daha şimdiden rüya gibi… Bu yaz mevsiminde, bu güzel hediyeyi değerlendireceğim. Teşekkürler Turkcell ve Detur Kıbrıs” dedi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliğiyle düzenlenen “Cruise Katıl Kazan” kampanyasının ilk talihlisi Hakan Dağhan, hediyesini aldı.
Royal Caribbean firmasına ait dünyanın en büyük Cruise gemisi ile tatil şansına kavuşan serbest meslek sahibi Hakan Dağhan büyük bir mutluluk yaşadı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs iş ortaklığı ile düzenlenen Cruise kampanyasının şanslısı Hakan Dağhan hediye çekini alırken, “Çok heyecanlıyım, daha şimdiden rüya gibi… Bu yaz mevsiminde, bu güzel hediyeyi değerlendireceğim. Teşekkürler Turkcell” dedi.
Hakan Dağhan duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Kampanyayı Kuzey Kıbrıs Turkcell’in kısa mesaj (SMS) tanıtımı ile duyduktan sonra şansımı denemek istedim ve mesaj attım. Kazanmak hayal gibiydi, kazanacağımı da düşünmemiştim. Telefonla bildirilince ve öğrenince büyük bir mutluluk yaşadım. Şimdi gideceğim tatili merakla bekliyorum. Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs’a teşekkür ederim” dedi.

“Devamı gelecek”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Müdürü Ferdi Şemsettin de, ilk şanslıyı tebrik etti, şunları söyledi:
“Detur Kıbrıs ve Royal Caribbean gibi büyük iki şirket ile yaptığımız işbirliğinin sonucundan çok memnunuz. Kazanan şanslı ismimiz Hakan Dağhan’ı tebrik ediyoruz. İnanıyoruz ki rüya gibi bir tatil yaşayacak. Bu ilk çekilişimizdi, müşterilerimiz yıl boyunca yapılacak olan kampanyalar ile Akdeniz’den Bahamalar’a Güney Amerika’dan, Uzak Doğu ve Alaska’ya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanma şansı bulacak.”
Detur Kıbrıs Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Celal Barlas ise çekiliş sonrasında “Cruise Katıl Kazan” kampanyası talihlisini tebrik etti, bu seyahat konseptinin bir ilk ve Kıbrıs halkı için çok farklı olduğunu söyledi. “Şanslı ismimiz Hakan Dağhan, ömrünce unutamayacağı bir deneyime sahip olacak” dedi.
“Cruise Katıl Kazan” Kampanyası ile bundan sonraki hayal yolculuklarına çıkmak isteyen Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, kampanyaya yine SMS ile katılabilecek.
Akdeniz’den Bahamalar’a Güney Amerika’dan, Uzak Doğu ve Alaska’ya kadar muhteşem tatil fırsatlarından yararlanma şansı bulacak Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin tam pansiyon konaklama, gemideki aktivite, animasyonlar ve uçak bilet masrafları kampanya kapsamında karşılanacak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Detur Kıbrıs işbirliği ile düzenlenecek yeni kampanyanın detayları önümüzdeki aylarda açıklanacak.


Foto bilgisi soldan sağa:
Kuzey Kıbrıs Turkcell Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Barış
Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Müdürü Ferdi Şemsettin
Talihli Hakan Dağhan
Detur Kıbrıs Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Celal Barlas
Kuzey Kıbrıs Turkcell Katma Değerli Servisler Ürün Yöneticisi Peri Hançerli
Editör: TE Bilisim