UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, çocukların aydınlık yarınların güvencesi ve egemenliğin teminatı olduğunu belirterek, “çocuklar bedeller ödeyerek kazandığımız bu vatan topraklarının gelecek sahipleridir” dedi.

Özgürgün, 23 Nisan nedeniyle yaptığı açıklamada, özgürlüğün ve egemenliğin önemini unutmadan milli ve manevi değerleri, inancı, milli birlik ve beraberliği korumanın, savunmanın ve yaşatmanın herkesin görevi olduğunu ve görevi olması gerektiğini söyledi.

“Dünyada kutlanan tek çocuk bayramı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı sevgi ve şefkatle kutluyorum” diyen Özgürgün, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkumuzu, sevincimizi dünya çocukları ile paylaşılan, dostluk kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yineledikleri özel bir bayram olduğunu kaydetti.

Özgürgün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün milli iradenin hayat bulduğu 23 Nisan’ı bir bayram olarak geleceğin teminatı olan çocuklara armağan ederken, çocukların ne kadar değerli olduklarına dikkat çektiğini belirtti.

Özgürgün, “geleceğin teminatı” çocukların, halkın ve tüm Türk Ulusu’nun bayramını kutladı. 
Editör: TE Bilisim