KANUNSUZ UYUŞTURUCU MADDE TASARRUFU

12.09.2022 tarihinde, saat 16:00 sıralarında, Merkezi Cezaevinde hükümlü tutuklu olarak bulunan bir şahsa teslim edilmek üzere, U.K.(E-19) tarafından Merkezi Cezaevine getirilen eşyalar içerisinde görevli gardiyanlar tarafından yapılan kontrolde, yaklaşık 3 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak polise teslim edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, Soruşturma devam etmektedir.

KANUNSUZ TOPLULUK, CİDDİ DARP VE TECAVÜZKAR ALET TAŞIMA

11.09.2022 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerinde, bir grup gencin taraf olup kanunsuz olarak toplandıktan sonra, arkadaşlarının trafik kazasında yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle Willian Antony PETERS’i, tasarruflarında bulundurdukları tecavüzkar aletler (ahşap sopa) ve elleri ve ayakları ile ciddi şekilde darp etmişlerdir.

Rüstem Tatar üçüncü ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı Rüstem Tatar üçüncü ölüm yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak tespit edilen 6 kişi tutuklanmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Editör: Haber Merkezi