Kıbrıs Sosyalist Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Zehra Cengiz, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

KSP açıklamasına göre, Cengiz ve beraberindekiler, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Oruç Kaya ve diğer yetkililerle bir araya geldi ve KSP'nin projeleri anlattı.

Kıbrıs Sosyalist Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Zehra Cengiz, Alevilerle beraber eskiden beridir birlikte birçok işler yaptıklarını, gerek Alevilere yapılan baskılara gerekse de her türlü ırk, milli, dini ve cinsel baskılara karşı bir duruşa sahip olan KSP'nin her türlü ayrımcılığa da karşı olduğunu söyledi.

Bu seçimlerde tek projesi olanın Kıbrıs Sosyalist Partisi olduğunu ve Doğrudan Demokrasi ile Lefkoşa Türk Lisesi önündeki yola bir alt-üst geçit yapılması kararını Belediye Başkanı ile Meclis üyeleri değil de Lefkoşa halkının vermesi gerektiğini söyleyen Cengiz, yerel konularda mahalle halkı söz sahibi olurken Lefkoşa'yı ilgilendiren konularda Lefkoşa halkının söz sahibi olacağı söznü verdi. 
Editör: TE Bilisim