10.08.2022 tarihinde, Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otelin jeneratör odası içerisinde bulunan mazot tankından toplam 2.671,2 TL değerindeki 120 litre mazot çalınmıştır. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen otel çalışanları H.A.(E-30), A.K.(E-37) ve B.M.A.(E-24) tutuklanmıştır.

Yürütülen soruşturma kapsamında, çalınan mazotu 2.160TL karşılığında hırsızlık olduğunu bilerek M.D.(E-51) satın aldığı tespit edilmiştir. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

ARAÇ YANGINI

12.08.2022 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, Girne–Lefkoşa Anayolu üzerinde seyretmekte olan Okan ALAN’ın kullanımındaki araçta, makinenin ön bölümündeki elektrik aksamlarının kısa devre yapması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüş olup, çıkan yangın sonucu aracın makinesi ve ön şoför bölümündeki tüm elektrik aksamları tamamen, aracın arka koltuk bölümü ise kısmen yanmış ve ön ile arka camları yüksek ısıdan patlamıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Meclis’te stenografların grevi yarın da sürecek.. Meclis’te stenografların grevi yarın da sürecek..

Editör: Haber Merkezi