Haspolat’ta 2013 yılında çalıştığı iş yerinden yaklaşık 14 bin TL çalan ve aranan S.O.’nun yakalandığı bildirildi. 

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, “29.12.2013 tarihli Basın Bülteninde, 13.05.2013-30.09.2013 tarihleri arasında, Haspolat’ta S.O (E-36) müstahdemi olduğu iş yerinin müşterilerine satmış olduğu muhtelif markalarda alkollü içki ve enerji içeceklerini, iş yerlerine peşin satmasına rağmen kredili satmış gibi gösterip toplamda 14.995.91 TL iş yerine ait nakit parayı konu iş yerine yatırmayıp, çaldığı tespit edilmiş ve adı edilenin arandığı bildirilmişti” ifadesi kullanıldı. 

BİNA AÇMA VE HIRSIZLIK 

Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Harmony Kırtasiye” isimli iş yerinin kasasından 25-26 Mayıs tarihleri arasında 695 TL nakit para çalındı. 

GECELEYİN EV AÇMA 

Güzelyurt’ta bu sabahın ilk saatlerinde, meçhul bir şahıs, Mehmet Mullaoğlu'na ait ikametgahın panjurunu açarak içeriye girdi, ancak ev sahibinin fark etmesi üzerine herhangi bir şey çalamadan evin giriş kapısını açarak kaçtı. 

GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU 

Karakum’da faaliyet gösteren S.E.’nin (E-43) işyerinde 26 Mayıs’ta polis ve gümrük dairesi ekipleri tarafından yapılan kontrolde, gümrüğe beyan edilmemiş toplam 365 paket muhtelif markalardaki sigara ve puro tespit edildi. 

S.E. hakkında yasal işlem başlatılırken, eşyalara el konuldu. 

İLAÇ VE ECZACILIK YASASI’NA AYKIRI HAREKET 

Girne’de 26 Mayıs’ta Z. T.’nin (E-59) evinde polis tarafından yapılan aramada; yetkili makamdan izinsiz İlaç ve Eczacılık Yasası’na aykırı olarak bin 224 adet gıda takviyesi içeren hap ve 73 adet vitaminli krem jel bulunarak emare olarak alındı. Z.T. tutuklandı. 

Olaylarla ilgili polis soruşturması devam ediyor. 
Editör: TE Bilisim