Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, bugün Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde sünnet olan çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Bakan Saner’e ziyaretinde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt ile Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Özdeş Öznur eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileğinde bulunarak, çeşitli hediyeler dağıttı.

Basına açıklamada bulunan Saner, "Bakanlığımıza bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi her yıl geleneksel olarak dar gelirli ve ihtiyaçlı ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi, bir çok alanda, ülkemiz koşullarında elindeki imkanlarla ihtiyaçlı ailelere yardım etmek ve destek olmak için çalışıyor. Üç gün boyunca Mağusa ve İskele bölgesindeki 29 çocuğumuzu sünnet ettirdik” dedi.

Saner, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Sosyal Hizmetler Dairesi personeline, Sağlık Bakanlığı’na, Gazimağusa Devlet Hastanesi Başhekimliğine ve ilgili doktorlarla sağlık personeline teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim