Ekonomist Necdet Ergün ve Mesarya Ajans işbirliğinde Kuzey Kıbrıs’ın en etkili ve güçlü içeriğe sahip “ iş-ekonomi-girişim dergisi ” BUSINESS CYPRUS, ilk sayısıyla yayınına başladı.

Dergi,bir çok alanda ülkemizin önde gelen isimlerinin de katkıları ile yayın yapacak.BUSINESS CYPRUS, Kuzey Kıbrıs ekonomisi ile ilgili benzersiz bilgiler, veriler, istatistikler, öngörüler, yorumlar, sektör analizleri, projeler, Kıbrıs ile ilgili erişilmesi zor değerli ekonomik bilgileri de sunarak okuyucusuna fark yaratacak. BUSINESS CYPRUS, ülkemizin ekonomi medyası alandaki boşluğunu kaliteli bir şekilde doldurmayı hedefliyor.

2 ayda bir yayınlanacak dergi İngilizce ve Türkçe olarak Güney Kıbrıs, Türkiye, İngiltere, ABD, Çin’de iş ve siyaset dünyasına dağıtılacak. İç piyasada marketlerde satılacağı gibi, bir çok iş insanına, iş dünyası örgütüne, sivil topluma, üniversitelere, hastanelere, havalimanına, siyasi partilere, millet vekillerine de dağıtılacak. BUSINESS CYPRUS, Kuzey Kıbrıs ekonomisini KKTC’nin yurt dışı temsilciliklerine,Güney’de OEB,SEVE , Türkiye’de TÜSAİD, TOBB,TURKKONFED, Londra Kıbrıs Tük işadamları derneği olmak üzere bir çok ülkedeki iş-siyaset dünyasına ulaştıracak. Bu anlamda da Kuzey Kıbrıs’ı hem dünyaya bağlayacak hem de iş dünyası için önemli bir network ve tanıtım fırsatı sunacak.


 
Editör: TE Bilisim