Bugün hem şehrimiz hem de ülkemiz açısından son derece tarihi bir gün. 2006 yılından beri yağmalanan, talan edilen, çöpler içinde kalan Lefkoşa, sandıktan çıkan sonuçla birlikte son derece net biçimde iradesini ortaya koymuş ve bu enkazın sorumlularına gerekli cevabı vermiştir. Lefkoşa için artık karanlık günler geride kalmıştır. 8 Nisan 2013 tarihinden itibaren açılacak yeni ve temiz sayfa ile birlikte, artık hizmete aç olan, adalete aç olan bu şehir hak ettiği gibi yönetilmeye başlayacaktır. Buradan çok net olarak açıklamak isterim ki; bu seçimin bir tek galibi vardır. 7 Nisan seçimini Lefkoşa ve Lefkoşalılar kazanmıştır.

Tüm Lefkoşalılara buradan seslenmek istiyorum, 8 Nisan itibariyle tıpkı diğer belediyelerimizde olduğu gibi, parti ayrımı yapmadan, tüm Lefkoşalılara en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için canla başla çalışacağız. Lefkoşa Türk Belediyesi artık şeffaf ve öngörülebilir bir kurum olacaktır. Çalışanların da, belediyeden hizmet bekleyen halkımızın da mutluluğunu garanti altına almak için, derhal iş başı yapacağız. Ben buradan gösterdikleri irade ile, hem Lefkoşa’nın hem de ülkemizin önünü açan tüm halkımıza, ziyaret ettiğim ya da ziyaret fırsatı yakalayamadığım bütün sivil toplum örgütlerine ve sendikalara çok teşekkür etmek isterim. Lefkoşa'ya hizmet ederken onlarla diyalog içinde olmak ve görüşlerinden yararlanmak en önemli görevlerim arasında olacak. Ayrıca seçim süreci boyunca diğer adaylara ortaya koydukları çaba için de teşekkür ederim.

Halkımızın bize verdiği bu destek, bana oy versin ya da vermesin hiç önemli değil, tüm Lefkoşalıları son derece olumlu biçimde etkileyecektir. İlk günden beri ben Lefkoşa adına, gerek hükümetle, gerek diğer belediyelerle ve çalışanlarımızla diyalog içerisinde olup Lefkoşa için en iyisini gerçekleştirme sözünü verdim. Görevde olduğum süre içerisinde her gün, her saat, her dakika, bu sözümün arkasında duracağımdan, Lefkoşa’yı elbirliği ile yeniden ayağa kaldıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu süreçte yanımda olan, daha güzel bir Lefkoşa için destek veren başta ailem olmak üzere, özveri ile propaganda çalışmalarımızda görev alan tüm partili arkadaşlarıma ve farklı partilere gönül verdiği halde bize güvenerek destek olan tüm Lefkoşalılara teşekkürü bir borç bilirim.

Lefkoşa yarın çok daha güzel bir güne uyanacak. Tüm halkımıza hayırlı olsun.



Kadri Fellahoğlu
Lefkoşa Türk Belediye Başkanı

Editör: TE Bilisim