KTAMS yetkilileri ve ilçe müfettişleri grev kapsamında Kamu Hizmeti Komisyonu önünde de oturma eylemi gerçekleştirdi.

KTAMS’ın bir süredir devam eden eylem ve grevleri kapsamında ilçe kaymakamlıklarında görevli ilçe müfettişleri bugün 13.00-15.30 saatleri arasında iş bıraktı.

İlçe kaymakamlıklarındaki grev kapsamında Kamu Hizmeti Komisyonu önünde de oturma eylemi yapıldı. Eylem için Komisyon’un önüne plastik sandalye taşındı. Saat 14.00’te başlayan oturma eylemi, mesai bitimine kadar devam etti.

BİR SONRAKİ EYLEM CUMHURBAŞKANLIĞI’NDA

“Reform Diyorsunuz, Kişiye Özel Nakil Yapıyorsunuz; Grevdeyiz” pankartının açıldığı eylem öncesinde KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan basına açıklama yaptı.

Kamu Hizmeti Komisyonu’nun bağımsızlığının Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun talimatlarıyla bozulduğunu öne süren Kaptan, “Yaptıklarını ve yarattıkları sorunları zamana oynayarak unutturacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar, yaşananları topluma anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Sorun çözülene kadar eylemlerine devam edeceklerini kaydeden Kaptan, bir sonraki eylemin Cumhurbaşkanlığı’nda olacağını, eylem tarihinin KTAMS’ın yönetim kurulu toplantısında belirleneceğini söyledi.

Kaptan, 3 haftadan beri Cumhurbaşkanı ile görüşme girişimlerinin sonuçsuz kaldığını da belirterek, “Suskun kaldığı sürece sorunu kendisine mal etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilisim