KKTC'li sporcu kafilesinin bulunduğu Adıyaman'da yıkılan İsias Otel enkazından bu sabah Gazimağusa Türk Maarif Koleji 8’inci sınıf öğrencisi Doruk Akın’ın cansız bedenin bulunmasının ardından, bir gencin daha cansız bedenine bilgisi edinildi.

DORUK AKIN

Başbakanlık, Adıyaman’daki İsias Otel’de sürdürülen arama-kurtarma çalışmaları sırasında Gazimağusa Türk Maarif Koleji 8’inci sınıf öğrencisi Doruk Akın’ın cansız bedenine ulaşıldığını açıklamıştı.

PAMİR KONUKLU VE İBRAHİM YAKULA'YI KAYBETTİK!

Başbakanlık, 8 Şubat’ta 23.00 sıralarında yarım saat arayla öğretmenler Pamir Konuklu ve İbrahim Yakula'nın cansız bedenlerine ulaşıldığını açıklamıştı.

KKTC’de bir haftada toplam 77 kaza meydana geldi…. KKTC’de bir haftada toplam 77 kaza meydana geldi….

NE OLMUŞTU?

Turnuva için Adıyaman'da bulunan Gazimağusa Türk Maarif Koleji Yıldız Kız ve Erkek Voleybol kafileleri İsias Otel'de konaklıyordu.

Öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan 39 kişilik kafileden 4'ü depremin ilk saatlerinde kendi imkanlarıyla enkazdan kurtulmuştu.

3 gündür enkaz altındaki 35 kişiye ulaşılmaya çalışılıyordu.

Pamir Konuklu, İbrahim Yakula ve Doruk Akın’ın ve bir gencin daha çıkarılmasının ardından enkaz altında hala kurtarılmayı bekleyen 22'ü çocuk 31 kişi bulunuyor.

Editör: Haber Merkezi