1 Eylül Dünya Barış gününü kutladığımız bu günlerde, gerek ülkemizde gerekse dünyanın birçok ülkesinde Barışa doğru hızla ilerlemekte olan birçok ülke vardır, Bu vesileyle Ülkemize ve Dünya’ya BARIŞ gelmesini diler 1 Eylül Dünya Barış gününü kutlarız.
Özellikle bizim ülkemizde’de yıllardır sürdürülen iki toplumlu görüşmelerin bu yıl sonu itibarıyla sonuçlandırılarak,her iki toplumun kabul edebileceği ve yasayabilir bir BARIŞA ulaşılması konusunda desteğimiz tamdır.
Son günlerde iki toplumun Liderlerinin sürdürmüş olduğu görüşmelerin sonuna doğru gelindiği bu günlerde Hükümette bulunan UBP-DP Temsilcilerinin Cumhurbaşkanımız Sn. Mustafa Akıncıya karşı tutum ve davranışlarını kabul etmek mümkün değildir. Bu tür davranışların halktan % 65 oy alan Sn.Akıncıya ayrıca görüşmelerin yıllar sonra geldiği bu sürece ciddi şelilde zarar vermektedir.
Toplumun en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde özellikle ülkenin yönetiminde bulunan siyasilerin birbirlerine karşı olan söylemlere önemle dikkat etmeleri gerekmektedir.
TÜRK-SEN olarak bizler gerek Sn.Cumhurbaşkanımıza gerekse BARIŞ sürecine desdeğimiz ve katkımız tamdır ve sürece daha önce olduğu gibi bundan sonrada katkı koymaya devam edeceğiz.

Arslan Bıçaklı
Genel Başkan
Editör: TE Bilisim