Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler Gazimağusa İlçesi, Beyarmudu Belediyesi sınırları içerisinde yer alan Beyarmudu, İncirli, Çayönü, Türkmenköy ve Güvercinlik köylerini ziyaret etti. Ziyarette CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver ve belediye meclis üyesi adayları da yer alırken, Tuver’in projeleri bölge halkına anlatıldı. Gerçekleştirilen ziyarette İçişleri ve Yerel Yönetimler Bakanı Teberrüken Uluçay, CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali, MYK üyesi Birikim Özgür ve İsmet Akim, Gazimağusamilletvekilleri Ferdi Sabit Soyer ve Arif Albayrak yer aldı. Kalabalık bir grupla yapılan ziyarette CTP-BG yetkililerine büyük ilgi gösterildi.

ERK: BEYARMUDU KÖYDEN KENTE DÖNÜŞECEK
CTP-BG Genel Sekreteri Kutlay Erk, Beyarmudu’nu ziyaret esnasında söz aldı ve Sadık Tuver ve ekibinin Beyarmudu’nu köyden kente dönüştüreceğini kaydetti. CTP-BG olarak yerel seçimlerde yarışacak belediye başkan adayları ve belediye meclis üyesi adaylarını örgütlerle yapılan toplantılarda belirlediklerini ifade eden Erk, “Bizimle birlikte çalışacak ve seçimi kazandığı zaman almış olduğu görevin bilincinde ilerleyecek, batmış belediyeleri ayağa kaldıracak ve referansımızda bulunan yıldızlı belediyelerin yanına dahil edecek kapasitedeki başkan ve meclis üyesi adayları ile yola çıktık” dedi. Yürüttükleri vizyonda bir dönem değil en az 3 dönem talep ettiklerini dile getiren Kutlay Erk, Sadık Tuver ve ekibinin Beyarmudu’nu köyden kente dönüştüreceğini vurguladı. Yıllarca yapılan yanlış uygulamalarla Beyarmudu halkı ve bölge sakinlerinin birçok mağduriyet yaşadıklarına dikkat çeken Erk, “CTP-BG olarak bu gidişatı değiştirmek için yola çıktık. Çünkü yıldızlı belediyecilik herkesin hakkıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

ŞAHALİ: REFERANSIMIZ İCRAATLARIMIZ
CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Erkut Şahali CTP-BG’nin yerel yönetimler konusunda iddialı bir parti olduğunu ve hükümet partisi olmanın getirmiş olduğu sorumlulukla hareket etme gayreti içerisinde yol kat ettiklerini söyledi. CTP-BG’nin batmış belediyeleri düzlüğe çıkarma noktasında uzmanlaşan bir parti olduğunu dile getiren Şahali, geçmiş dönemde yapılan icraatların kendileri için bir referans niteliğinde olduğunu kaydetti.

TUVER: SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ
CTP-BG Gazimağusa İlçe Başkanı ve milletvekili Erkut Şahali’nin ardından söz alan CTP-BG Beyarmudu Belediye Başkan adayı Sadık Tuver, 29 Haziran’da yapılacak olan yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarından emin olduklarını dile getirdi. 30 Haziran’dan itibaren Beyarmudu beldesinin ve halkının “Yıldızlı Belediyecilikle” tanışacağının altını çizen Sadık Tuver, “Zafer Beyarmudu halkının olacak” diyerek sözlerini noktaladı.
 
Editör: TE Bilisim