Kardeş Ocağını ziyarette Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu’da hazır bulundu.
Görüşmenin başında konuşma yapan Kardeş Ocağı Genel Sekreteri Fevzi Bayar, Ulusal Birlik Partisinin Sertoğlu gibi tuttuğunu kopara bir aday göstermesine dikkat çekti. Bayar Sertoğlu’na çıktığı bu yarışta sonsuz başarılar diledi.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Faiz Sucuoğlu’da Kardeş Ocağı’nın toplumdaki önemine dikkat çekti. Kardeş Ocağı’nın Lefkoşa’ya rehberlik yapmış bir birlik olduğunun altını çizen Sucuoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin Türk Mukavemet Teşkilatı’nın siyasi şekli olduğuna vurgu yaptı. 7 Nisan’da çok önemli bir yarışa çıkacaklarını dile getiren Sucuoğlu, Sertoğlu’nun, özü sözü bir, tuttuğunu koparan birisi olduğuna dikkat çekerek Sertoğlu’nun başarılarını anlattı. Sucuoğlu sözlerinin sonunda ‘Sertoğlu’na güvenimiz sonsuzdur, Lefkoşa halkı için sorun olan, bu belediyeyi yeniden yüzdüreceğiz ve düzlüğe çıkaracağız’ dedi.
Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan Adayı Hasan Sertoğlu da hayatı boyunca hep bir yerlerde yönetici kademelerinde olduğuna dikkat çekerek, Lefkoşa Türk Belediyesini düzeltecek gücün kendisinde ve ekibinde var olduğunu dile getirdi.
Hasan Sertoğlu “Bunu da mertçe her yerde söylüyorum. Biz hizmet için, Lefkoşa’yı ve Lefkoşalıyı güzel günlere taşımak için yola çıktık. Elbirliği ile gönül birliği ile de başarıcağımıza inanıyoruz. Lefkoşa’ya sözümdür, Lefkoşalı kendi ayakları üzerinde duran bir Belediye’ye sahip olacak. Belediye borçlarından kurtulmuş ve ayağa kalkmış bir Belediyeye dönüşecek.7 gün 24 saat hizmet alacağınız bir Belediyeye sahip olacaksınız. Çalışanı ile barışmış, her alanda, her an hizmete hazır bir Belediyeye sahip olacaksınız. Çalışmayanı değil, çalışanı kucaklayan bir Belediyeye sahip olacaksınız. Lefkoşalı’nın parasını etkin ve doğru bir şekilde kullanan bir Belediyeye sahip olacaksınız. Şeffaf bir yönetim anlayışına kavuşan, sorunlarına yasal çözümler üreten bir belediyeye sahip olacaksınız. Çöp, su ve aydınlatma sıkıntısı olmayan, caddeleri, kaldırımları ışıl ışıl, sokakları pırıl pırıl bir Lefkoşamız olacak. Parkları, yemyeşil, trafik sorunu çözülmüş, sadece ekonominin ve siyasetin değil, kültüre ve sanata da Başkentlik yapacak bir Lefkoşamız olacak. Dünyaya açılan, dünya ile kucaklaşan, Başkent adına yaraşır bir Lefkoşamız olacak. Zor günler, irade ister, kararlılık ister, cesaret ister. İradem var, cesaretim var, kararlıyım” dedi.

Editör: TE Bilisim