KKTC Başbakanlık Bakanlar  Kurulu Genel Sekreteri olarak görev yapan ve daha önce de müşavirlik kadrosunda olan Sn.Özlem  BAYRAMOĞLU ONURAY 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmış ve

KKTC Başbakanlık Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri görevine daha önce Başbakanlık Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Müşaviri olan Sn.İlkan VAROLaynı tarih itibarıyla atanmıştır.

KKTC Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan Sn. Berkan M. TOKAR 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmıştır. Sn. Ömer Aydın KÖSEOĞLU  İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müsteşarı görevinden bugün itibarıyla alınarak Tokardan boşalan Başbakanlık mevkiine atanmıştır.

KKTC Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan ve daha öncede müşavirlik kadrosunda olan Sn. Hasan ALİCİK 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmış ve yerine daha önce Bayındırlık Ulaştırma Bakanlığı

Müsteşarı  görevinde bulunmuş olan Sn. Suat YELDENER bugün itibarıyla  atanmıştır.

KKTC Başbakanlık Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Sn. Mustafa ERGÜVEN 10.06.2019 tarihinde bu görevinden alınmıştır.

KKTC Başbakanlık Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev yapan ve daha öncede müşavirlik kadrosunda olan Sn. Ahmet MURATOĞLU 10 Haziran 2019 tarihinde bu görevinden alınmıştır.

Editör: TE Bilisim