Türk Bankası’na ve bankacılık sektörüne 50 yıl kesintisiz hizmet vermiş olan Aykut Z. Müderrisoğlu anısına Türk Bankası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” bu yıl 2 Eylül 2013 tarihinde başlayacak. Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan turnuva için kura çekimi, takım temsilcilerinin katılımı ile 19 Ağustos’ta Türk Bankası Genel Müdürlük binasında yapıldı. Küçük Kaymaklı Muhtar Yusuf Halı Sahası’nda gerçekleşecek ve yaklaşık 1 ay sürecek olan turnuvada 14 takım, iki grup halinde mücadele edecek. Gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek.

Türk Bankası’nın turnuvaya ilişkin yayınladığı bildiride “Sektörümüzün ve bankamızın yetiştirdiği, mesleki değerleri tavizsiz uygulayan, profesyonel bankacı örneğinin en iyilerinden Aykut Zeki Müderrislioğlu’nu bu mütevazı ve anlamlı futbol turnuvası ile anmak, onun ismini genç kuşaklara aktarmak, ona karşı ve sektörümüz adına Türk Bankası için bir onur ve görevdir” açıklamasına yer verildi.

Ülkemizdeki bankacılık sektörünün bir buluşması halini de almış olan turnuvaya katılan bankalar ve oluşan gruplar şu şekilde:

A Grubu
Creditwest Bank
Türkiye İş Bankası
Türk Bankası
Near East Bank
KKTC Merkez Bankası
Türkiye Halk Bankası
Asbank

B Grubu
Limasol Türk Kooperatif Bankası
TEB
Garanti Bankası
Kıbrıs Vakıflar Bankası
K.T.Kooperatif Merkez Bankası
Universal Bank
İktisat Bank

Editör: TE Bilisim