Kıbrıslı Türk Modacı Raşit Bağzıbağlı Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Fizik Tedavi bölümü yararına  defile düzenliyor.

Defilenin ana sponsoru  Merit  İnternational  Hotels and Resorts olacak.

Organizasyonla ilgili olarak  Merit Royal Otel’de basın toplantısı düzenlendi.

Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade  Özbaş, sosyal sorumluluk projelerine  büyük önem verdiklerini belirterek, önceliklerinin sağlık alanındaki projeler olduğunu söyledi.

Bugüne kadar  gerçekleştirdikleri  projeler hakkında da bilgi veren Özbaş, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceklerini, bunun diğer kuruluşlara  örnek olmasını diledi..

Sağlık Bakanı Faiz  Sucuoğlu da sağlık alanında,  teknolojinin her geçen gün geliştiğini belirterek, sağlıkta hizmet kalitesinin arttırılması için bu yeni teknolojilerin takip edilmesinin şart olduğunu  belirtti.

Kuruluşlar ve sivil toplum örgütlerinin sosyal sorumluluk projelerine yaptığı katkıların, sağlıkta hizmet kalitesinin  artmasına büyük katkı sağladığını söyleyen Bakan Sucuoğlu,  Merit gruba ve Raşit Bağzıbağlı’ya teşekkür ederek, bu projelerin devamının gelmesini diledi.

Lefkoşa Doktor Burhan Nalbanatoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı da, bu yıl hastanenin 40’ıncı  yılı olduğunu belirterek, hastanenin fiziksel  ve teknik olarak altyapısını yenilemeye çalıştıklarını dile getirdi.

4 uzman hekim ve 9 fizyoterapistin çalıştığı fizik tedavi bölümünün çok yoğun çalıştığını kaydeden Dizdarlı,  organizasyondan elde edilecek gelirle cihazların yenileneceğini söyledi.

Modacı Raşit Bağzıbağlı da konuşmasında, böyle anlamı bir projede yer almaktan büyük  onur duyduğunu  belirterek, benzer projelerde  yer almaya devam edeceğini söyledi.

Bu yıl meslekteki 10’uncu yılını kutladığını belirten Bağzıbağlı, onuncu yılda anavatanı KKTC’de bir defileye gerçekleştirecek olmaktan  mutluluk duyduğunu söyledi..

27 mayıs’ta  Merit Royal otelde gerçekleşecek defilede, Özge Ulusoy baş manken olarak podyuma çıkacak,  kareografiyi ise Yasin Soy üstlenecek.

Defilenin bilet satışından elde edilecek gelirin yanısıra,  Raşit Bağzıbağlı’nın Couture Merit Royal Özel Koleksiyonunda yer alan bir kıyafet de açık arttırmaya  sunulacak. Açık artırmadan elde edilecek gelir de  fizik tedavi merkezine bağışlanacak.

Editör: TE Bilisim